Palliatieve zorg Weesp

Wanneer u te horen krijgt dat de laatste levensfase is aangebroken, begint een emotionele periode waarin vaak veel besproken en geregeld moet worden. Thuis zijn is voor veel mensen erg belangrijk, hoewel dat vanwege medische omstandigheden niet altijd mogelijk is. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg en palliatieve zorg in Weesp, die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. U krijgt dus precies de zorg die u nodig heeft, waardoor we verblijf in een zorginstelling of hospice kunnen uitstellen of zelfs voorkomen. Bent u voor uzelf of voor een naaste op zoek naar passende ondersteuning in deze moeilijke periode? Dan kunnen wij u verder helpen.

Ondersteuning in de breedste zin van het woord

Zuster Jansen werkt in kleine teams die bestaan uit maximaal vijf professionele zorgverleners. Het zijn dus steeds dezelfde mensen die bij u thuis komen om u te verzorgen. Dit is niet alleen voor u, maar ook voor uw familieleden erg prettig. Zij worden ook zo goed mogelijk ondersteund door de aanwezige zorgverlener. Omdat de palliatieve fase erg lang kan duren, is dit erg belangrijk. Palliatieve zorg is erop gericht om de klachten in de laatste levensfase zoveel mogelijk te verlichten. Zuster Jansen kan er voor zorgen dat het u te allen tijde aan niets ontbreekt. 

Waaknachten door Zuster Jansen

In de laatste levensfase is het belangrijk dat er altijd iemand aanwezig is. Omdat uw familieleden er niet altijd ‘s nachts voor u kunnen zijn, kunt u ook gebruikmaken van waakdiensten of nachtzorg door Zuster Jansen. Er is dan altijd een zorgverlener bij u aanwezig wanneer u slaapt, die direct voor u klaarstaat wanneer u in de nacht wakker wordt. Ook uw familie kan met een gerust hart gaan slapen, wetende dat u in goede handen bent en dat er iemand over u waakt. Wilt u meer weten over waaknachten, of over de andere mogelijkheden binnen palliatieve zorg in Weesp? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

Voor onze specialistische zorg komt u bovendien nooit op een wachtlijst te staan. U kunt altijd een beroep op ons doen, dus ook op korte termijn en zelfs met spoed. Wij begrijpen namelijk hoe belangrijk het is om thuis te kunnen blijven wonen. Om dit mogelijk te maken moet de juiste zorg direct beschikbaar zijn.

Lees meer bij Zuster Jansen
“De Diensten van Zuster Jansen zijn optimaal. Moeder is enorm blij met de zorg”
Familie de Langhe, Familie de Langhe